Vuur maken

Vuur maken

Vuur maken word al zo lang gedaan als dat de mensheid bestaat. We zijn van ver gekomen en ver door ontwikkeld op het gebied van vuur maken. Vuur maken is ook een van de belangrijkste onderdelen van buiten koken. Zonder vuur geen warmte om de gerechten op klaar te maken.

Vuur maken met een fire steel

Veel mensen kiezen er voor om een fire steel mee te nemen onderweg. Dit is een metalen cilindervorm wat vonken dan geven. Op deze manier kan een vuur opgebouwd worden met de juiste materiaal. Natuurlijk kunt u ook aanmaak blokjes en een aansteker gebruiken dit is een van de meest makkelijke manier om vuur te maken en dit lukt altijd.

Vuur voor de sfeer

Buiten koks gebruiken niet alleen vuur om op te koken ook vaak voor de sfeer. Vuur geeft veel licht en warmte wat al snel een veilig gevoel geeft. In de Kouwe wintermaanden is het ook heel fijn om een goed vuur in de buurt te hebben om lekker warm te bleiven. Wil jij ook op verschillende manieren vuur maken neem dan een kijkje in ons assortiment. voor vragen kunt u altijd mailen naar: [email protected] of bel naar 0118-578127

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »