Skillet 35 + cm

Skillet 35+ cm

Er zijn veel verschillende maten skillets op de markt. Maar die past nu het beste bij jouw en welke maat heb je nodig voor wat. En natuurlijk nog de grote vraag wil je nu een skillet met handvaten of toch liever een met een steel.Ben je echt op zoek naar een grote skillet ben hier bij het juiste adres. Wij hebben een aantal grote skillets op voorraad. Ben je van plan om voor grote groepen te koken of wil je toch een grote taart bakken dan zijn dit de ideale skilelts daar voor.

Skillet met handvatten

Het grote voordeel van een skillet met handvatten is dat deze vaak gebruikt worden op een BBQ. Door dat er geen grote steel aan de pan zit is het mogelijk om deze onder de dome van een bbq te plaatsen. Het kleinen na deel is dat deze pannen vaak wat moeilijker zijn om te verplaatsen door dat je deze skillets altijd met twee handen moet verplaatsen.

Skillet met steel

Een skillet met steel wordt vaak gebruik binnen huis en op open vuur. Door de langen steel is het mogelijk om deze gemakkelijk te verplaatsen met een hand. Echter wordt de steel wel zeer warm dus is het gebruik!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »