French press

French press

Ben je op zoek naar een French press, Wilderness Cooking heeft een ruim assortiment aan french presses. Zet hier mee gemakkelijk en snel koffie waar je ook bent. Het idee achter de french press is dat hier warm water in wordt geschonken. Wanneer hier koffie of thee op wordt gelegd kan de pers omlaag gedrukt worden. Hierdoor zal de koffie de smaak afgeven aan het water en heb je in enkele minuten een heerlijk bakje koffie of thee. Ideaal voor onderweg.

French press voor buiten

Veel mensen kennen de french press voor binnen huis. Maar de french press is ook ideaal voor buiten huis of voor onderweg. Doordat er enkel warm water in de press hoeft, zijn deze zeer gebruiksvriendelijk. Verder zijn de french presses gemakkelijk schoon te maken. Met de press van GSI is de press ook nog eens geïsoleerd. Het voordeel hiervan is dat de koffie of thee langer kan laten staan zonder dat deze afkoelt.

Bekijk ook onze percolator assortiment

Een percolator is een koffiezetapparaat dat op een unieke manier werkt om koffie te zetten. Het bestaat uit een onderste reservoir dat water bevat, een bovenste reservoir dat gemalen koffie bevat en een buis ertussen die het water omhoog stuwt. Het water wordt verhit en stijgt door de buis, waardoor het door de gemalen koffie stroomt en een rijke, aromatische koffie produceert. Bekijk nu ons volledige percolator assortiment.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »