Dutch Oven 9+ Pers

Dutch Oven 9+ Pers

Een Dutch oven die geschikt is voor 9+ personen. Het grote voordeel van deze pannen is dat het mogelijk is om zo wel een een pans gerecht te maken als het bakken van brood, gebak en vele anderen dingen. Verder kan de deksel van deze Dutch Ovens ook gebruikt worden als skillet. Zo heb je eigenlijk een koeken pan en een kook pan in een. 

Gemakkelijk voor onderweg

Door het kleine formaat zijn deze Dutch ovens zeer gemakkelijk mee te nemen. Ook als zijn deze pannen gemaakt van gietijzer zijn deze toch nog zeer vriendelijk in gewicht. Het na deel van deze pannen is dat het deksel vaak te klein is om daar een stuk vlees in te bakken waardoor deze niet gemakkelijk gebruikt kan worden voor het bakken van jouw producten.

Informatie over een Dutch Oven?

Wil je graag meer informatie over de Dutch oven dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »