• Petromax dutch oven ft9
 • Petromax dutch oven ft9

Petromax dutch oven ft9

dutch oven ft9 / 10,4 lt. geschikt voor 8 tot 14 personen
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (23)
Reviews:
€82,99 .
Incl. btw

Petromax Dutch Oven FT9/QT9

De originele Petromax Dutch Oven is bij uitstek geschikt voor koken en bakken in de open lucht of in de oven thuis. Gietijzeren potten bestaan ​​al sinds de 18e eeuw. Zelfs toen werden de unieke eigenschappen van gietijzer op prijs gesteld. Met de Dutch oven neemt Petromax deze traditie over en biedt de Dutch oven ook een veelheid aan verfijnde details.

Gietijzeren Petromax-kwaliteit

Dankzij de verbluffende eigenschappen van gietijzer en de speciale structuur van het oppervlak, wordt warmte efficiënt opgeslagen en verspreid. Het voorbehandelen oppervlak (gekruide afwerking) maakt een eerste smaakmaker overbodig en de stevige ducht oven kan meteen worden gebruikt. In de open lucht wordt het gebruikt op een open vuur of met houtskool en briketten. De verhoogde rand van het deksel maakt het mogelijk om briketten of houtskool op de dutch oven te plaatsen. De Dutch oven wordt dus van alle kanten verwarmd en is bijvoorbeeld geschikt voor het bakken van brood.

Groot kookplezier dankzij verfijnde details

De Dutch oven is voorzien van ingenieuze details die het gemakkelijk maken voor u te hanteren en die u een geweldige kookervaring bieden. De Dutch oven kan veilig worden opgetild dankzij een stevig handvat, drie poten geven stabiliteit aan de Dutch oven(ook verkrijgbaar zonder poten), en een thermometer gat maakt het mogelijk om de temperatuur te controleren zonder het deksel op te tillen. Wanneer u het nodig hebt, is het optillen van het hete deksel bijzonder eenvoudig dankzij de Petromax Lid Lifter. Naast al deze ingenieuze details, heeft de Dutch oven een traditioneel Petromax-ontwerp: het deksel is versierd met het elegante drakenlogo, dat altijd heeft gestaan ​​voor uitstekende kwaliteit en hoogwaardige producten. Soepen, vleesgerechten, evenals stoofschotels, stoofschotels en zelfs cakes, kunnen uitstekend worden bereid in de Dutch oven.

Verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden aangevuld met praktische accessoires

Soorten Dutch ovens

De Petromax Dutch Oven is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de juiste kan worden gekozen op basis van het recept of het aantal personen. Het kleinste model ft1 van de Dutch Oven heeft een capaciteit van max. 0,93 liter. Hiermee kunnen sauzen en desserts worden bereid. Voor de Petromax Dutch Oven zijn andere accessoires dan de Dekselheffer beschikbaar, zoals de transport- en opbergtas, de Care Conditioner en ook schoonmaak spullen voor gietijzer.

specificaties:

 • Materiaal: gietijzer
 • geschikt voor: 18 tot 14 personen 
 • Capaciteit pot: 10,4L
 • Capaciteit deksel: 1,9L
 • Lengte: 36cm
 • Breedte: 33cm
 • Hoogte: 21,5 cm
 • Gewicht: 10,5kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen