Lucifers

Luchifer kopen

Ideaal om mee te nemen de lucifers van Wilderness Cooking. Verschillend soorten voor elke gelegenheid wel een lucifer! Iedereen kent natuurlijk wel lucifers en heeft deze vast wel eens gebruikt. Lucifers zijn ideaal om mee te nemen door het kleine pak formaat. Het kan altijd wel eens handig zijn om een doosje bij te hebben wanneer je op pad bent je weet maar nooit waar het handig voor kan zijn!

Storm lucifers

Naast de normalen lucifers hebben wij ook storm lucifers! Deze zijn ideaal voor extremen gevallen. Zo worden deze vaak gebruikt bij slecht weer! Wanneer deze worden ontstoken zullen deze ook niet stoppen met branden tot deze op gebrand zijn. Zelfs onder water stoppen de lucifers niet met branden! Dit geeft wel aan hoe goed en ideaal deze lucifers dus we zijn!

Meer info over de Lucifers ? 

Wil je graag meer informatie over de lucifers dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »