Pannen set

Pannenset

Ben je op zoek naar een pannenset voor op vakantie? Wij hebben een ruim assortiment aan pannen en pannen setjes. We hebben zeker een set wat bij je vakantie past. Onze gsi outdoors en Sea to Summit pannen set zijn zeer compact en met een set heb je al je pannen bij de hand voor de vakantie.

Aluminium pannen set

Aan aluminium pannen setjes zijn vaak licht in gewicht en compact om mee te nemen. Verder passen de pannen vaak in elkaar waardoor dit veel ruimen bespaart. Er zijn ook Aluminium pannen setjes waar ook het servies nog in past. Zo hoef je maar een pan mee te nemen en je heb alles bij de hand voor jouw vakantie.

Gietijzeren pannenset

Naast aluminium pannensetjes hebben we ook gietijzeren pannensetjes. Leuk en uitgebreiden setjes die alles bevatten om te beginnen met buitenkoken. Met een buiten kook kist ben je in een keer klaar voor je buiten kook avontuur. De pannen setjes van Esschert design en bon fire worden ook nog eens geleverd in een gaven houten opberg kist!

Of je nu klassieke pannenkoeken, American pancakes of verrukkelijke crêpes wilt maken, onze pannenkoekenpannen zijn ontworpen om gelijkmatige warmteverdeling te garanderen, zodat elke pannenkoek perfect wordt gebakken. Aarzel niet langer en verrijk je pannenkoekenervaring vandaag nog! Klik hier om ons uitgebreide assortiment pannenkoekenpannen te ontdekken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »