Een gietijzeren wok voor buiten

Een gietijzeren wok voor buiten

Bent u op zoek naar een hoogwaardige wok die geschikt is voor buiten? Maak de lekkerste wokgerechten met een gietijzeren wok van Wilderness Cooking. Doordat gietijzer zeer goed warmte vasthoudt, is het mogelijk om op hoge temperatuur gerechten te wokken. Doordat u op hoge temperatuur aan het wokken bent, blijven de smaken van uw ingrediënten perfect.

Koop uw duurzame wok voor buiten bij ons

In onze webwinkel kiest u uit een ruime variatie aan verschillende wokpannen. We vertegenwoordigen diverse topmerken en bieden u diverse gietijzeren pannen in allerlei groottes aan. Welke pan u ook uitkiest, met de juiste zorg gaat een gietijzeren wok voor buiten de rest van uw leven mee. Doordat u zelf de antiaanbaklaag kunt aanbrengen, zal deze ook nooit vergaan. Wanneer de wok begint aan te bakken, brengt u een laagje olie aan en volgt u een paar eenvoudige stappen om de antiaanbaklaag weer als nieuw te maken.

Bestel alles wat u nodig heeft om te wokken

Met alleen een wok voor buiten kunt u natuurlijk nog niet buiten koken. U heeft ook een warmtebron nodig. Bestel daarom ook een gasbrander of andere warmtebron via onze webwinkel. Heeft u vragen over ons aanbod aan pannen en dergelijke? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0639202585 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »