Een gietijzeren wok voor buiten

Bent u op zoek naar een hoogwaardige wok voor buiten? Maak de lekkerste wokgerechten met een gietijzeren wok van Wilderness Cooking. Doordat gietijzer zeer goed zijn warmte vasthoudt, is het mogelijk om op zeer hoge temperatuur uw gerecht te wokken. Doordat u op hoge temperatuur aan het wokken bent, blijven de smaken van uw ingrediënten perfect.

Hoe uw wok voor buiten een leven lang meegaat

In onze webwinkel kiest u uit een ruime variatie aan verschillende wokpannen. We vertegenwoordigen diverse topmerken en hebben pannen in allerlei groottes. Welke pan u ook uitkiest, met de juiste zorg gaat een gietijzeren wok voor buiten de rest van uw leven mee. Doordat u zelf de antiaanbaklaag kunt aanbrengen op gietijzer, zal deze dus ook nooit vergaan. Wanneer de wok begint aan te bakken, hoeft u alleen een klein laagje olie aan te brengen en de antiaanbaklaag is weer als nieuw!

Bestel alles wat u nodig heeft om te wokken

Met alleen een wok voor buiten kunt u natuurlijk nog niet buiten koken. U heeft ook een warmtebron nodig. Bestel daarom ook een gasbrander of andere warmtebronnen via onze webwinkel. Wij hebben bovendien alles op het gebied van kookgereedschap. Denk bijvoorbeeld aan servies, spatels en messen. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via 0639202585 of [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »