Poffertjespannen

Gietijzeren poffertjes pannen

Ben je op zoek naar gietijzeren poffertjes pannen? Dan ben je bij Wilderness Cooking aan het juiste adres. Door ons ruimen assortiment aan poffertjes pannen hebben we zeker een pan die bij je past. Door dat deze pannen gemaakt zijn van gietijzer kunnen deze pannen op elke warmte bron gebruik worden. Door de blakken bodem zullen sommigen van de pannen ook goed gebruikt kunnen worden op inductie. Zo kun je dus de pan binnen en buiten huis gebruiken.

Poffertjes pannen op houtvuur

Door dat deze pannen gemaakt zijn van 100% gietijzer kunnen deze pannen gebruikt worden op houtvuur. De poffertjes pan van petromax past ook perfect op de atago. Zo kun he gemakkelijk en snel poffertjes bakken waar je ook bent. Wanneer je de pan toch liever thuis of op een gaspit gebruikt is dit natuurlijk ook zeker mogelijk. De pannen zijn allemaal voorzien van handvatten waar mee het verplaatsen een stuk gemakkelijker word ook wanneer deze warm zijn. Vuurhandschoenen kunnen wel een idealen aanvulling zijn!

Meer informatie over poffertjes pannen 

Wil je graag meer informatie over de gietijzeren poffertjes pannen dan staan we u graag te wordt. We zijn bereikbaar via Tel: 0118-578127 of mail ons via [email protected]. We helpen je graag met het maken van de juiste keuzen of denken graag mee voor de juiste oplossingen. Door onze jaren langen ervaring kunnen we je zeker helpen op het gebied van outdoor en buitekoken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »