Tundra grill

Tundra grill

De Tundra grill is een Finse vuurplaats, deze vuurplaatsen worden ontwikkeld door muurikka en zijn in loop van de jaren uitgegroeid tot een van de meest populairen vuurplaatsen die maar te krijgen zijn. Door de vele soorten modellen en maten is er voor iedereen wel een passende grill samen te stellen en ook voor elk doeleinden. Of je de Tundra grill nu wilt gebruiken voor als vuurplaats of als een echte buitenkeuken het is allemaal mogelijk. Je kunt zelf deze grill inbouwen in je overkapping of tuinhuis.

City tundra grill

Tundra Grill City-model combineert de kookmogelijkheden van een Tundra Grill voor buitengebruik en een vrijstaande haard die voor warmte zorgt. Zoals de naam "Stad" al aangeeft, is het ontworpen om geschikt te zijn voor de stedelijke omgeving; het compacte ontwerp is geschikt voor diverse terrassen of tuinhuisjes en vrijstaande en terrassentuinen. De City heeft een vonkenscherm dat 360 graden rond de haard draait en een prachtig zicht biedt op het brandende vuur erdoorheen. Het vonkenscherm kan gemakkelijk opzij worden gedraaid bij het aansteken van het vuur of koken, en het voorkomt ook effectief dat brandende vonken op het terrasdek of andere omgevingen terechtkomen. De vuurplaats van de City is goed beschermd tegen de wind met de winddeflector die tot aan de rand van de rookkap reikt. Net als de andere Tundra Grill modellen, kan ook City in een hut, terras, overkapping, tuinhuisje etc. met schoorstenen worden gemonteerd.

Notski vuurplaats

De notski grill is de kleinste en compactste grill uit het assortiment van de Tundra grills. Deze grill wordt niet geleverd met rook kap en maar met een kook arm. De Notski grill is verkrijgbaar in twee maten de 60cm en de 80cm. De Notski 80 kan nog worden uitgebreid met twee extra kook arme zo dat deze er in totaal drie heeft. Het voordeel van de Notski grills is dat deze gemakkelijk uit elkaar te halen zijn zo dat deze overal mee naar toegenomen kunnen worden. Zo kunnen de pootjes en de kook armen gemakkelijk uit de grill getrokken worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »