Gasflessen

Gas blikken 

Gas blikken zijn ideaal voor onderweg, de meesten branders kunnen worden aangesloten worden op deze gas blikken! De gas blikken zijn verkrijgbaar in drie maten. 100gr 230 gr en 500 gr zo kun je het blik afstemmen op jou voorkeur. Zo kunnen de blikken van 100 gram vaak opgeborgen worden in een pannen set of in een jetboil. ideaal hierdoor wordt er geen extra ruimen ingenomen. Wanneer je toch meer gas wilt mee nemen is de 500 gram meestal de uitkomst en deze is in aankoop ook het voordeligst.

Wintergas 

Wanneer je op pad gaat wanneer het kouder wordt zul je merken dat het gas niet meer zo goed werkt of in het ergste geval helemaal niet meer werkt. Dan wordt het tijd om wintergas te gaan gebruiken. De samen stelling van dit gas is net wat anders waardoor deze blijft werken in extremen kou. Zo brand Primus wintergas tot -22 graden en coleman gas wel tot -27. Zo ben je er zeker van dat het gas gewoon zijn werk blijft doen waar je ook bent.

Zomergas

Waarom zou de de keuzen maken om zomer gas te gebruiken nou wanneer je in warmen landen bent kan het zijn dat gas te warm wordt daarom kan het som verstandig zijn om zomer gas te gebruiken deze gas is geschikt tot 45 graden! Zo ben je er van verzekerd dat jou brander goed werkt zo als het hoord en niet te hard gaat branden door dat verdamping te hoog wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »