Jetboil

Jetboil

De Jesboil is een krachtige gasbrander wat in mum van tijd water kookt. Ook zijn de Jetboil's zeer doordacht en alles kan dubbel gebruikt worden. De waterkoker is zo gemaakt dat de gastank en accessoires in opgeborgen kunnen worden. Met de Jetboil pot support kun je de brander veranderen in een normalen gasbranden en kunnen er gewonen pannen op gezet worden.

Zeer hoog rendement

Door dat je Jetboil cup op de gasbrander geklikt kan worden wordt de warmte goed verdeeld over de bodem en is er weinig warmte verlies. Uit een gasblik van 100 gr kun je onder perfecte omstandigheden 6 keer een beker van 1 liter koken.

Jetboil accessoires

Naast het snel kunnen koken van water kun je nog veel meer met een jetboil. Door de velen accessoires die verkrijgbaar zijn kun je van je Jetboil een normalen brander maken met de pot suport. Door de weegschaal van Jetboil weet je altijd hoe veel gas er nog in je blik zit en hoe lang deze nog mee gaat.

Jetboil gasblikken

De Gasblikken van Jetboil hebben op de zijkant een tabel waar op te zien is hoe veel keer er nog mee gekookt kan worden voor dat het gasblik leeg is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »