• Light My Fire  Firesteel Bio Army Rusty Orange

Light My Fire Firesteel Bio Army Rusty Orange

De Firesteels waren oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het is de eerste vuurstarter gemaakt van Magnesium in de vorm van een staaf.
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:
€21,25 .
Incl. btw

Licht My Fire Firesteel Bio Army Rusty Orange

De Firesteels waren oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het is de eerste vuurstarter gemaakt van Magnesium in de vorm van een staaf. Hiermee kun je met behulp van de bijgeleverde RVS schraper vonken produceren van gemiddeld 3000°C. Een Firesteel Scout is goed voor 3.000 keer strijken en een Firesteel Army 12.000 keer strijken. 
 

Licht My Fire Fire steel


Het presteert zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht en het werkt net zo goed in natte toestand. Te gebruiken voor talloze toepassingen van het aansteken van een gaskachel tot het starten van een kampvuurtje. Ook uitgerust met een noodfluitje in de schraper. Een onmisbare uitrusting voor survival, jacht, sportvissers en kampeerders. 

Licht My Fire materiaal

Dit product is gemaakt van biobased plastic. Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire vanaf 2019 alleen nog biobased plastic voor de productie van hun producten. Met "biobased" worden materialen bedoeld die gemaakt zijn van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen zoals mais, suikerriet en cellulose. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.
Specificaties: 
  • Staalsoort:Magnesiumlegering
  • Handgreep: Biobased Plastic
  • Lengte totaal: 9.5 cm
  • Gewicht: 50 gr
  • Kleur: Oranje
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen