• GSI Outdoors Percolator 8 cup blauw

GSI Outdoors Percolator 8 cup blauw

Met de GSI outdoors Percolator 8 cup blauw zet je zeer snel en gemakkelijk een kop koffie waar je ook bent. Deze percolator is ideaal voor op een gasbrander of kachel.
Levertijd:
1-2 weken
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€52,95 .
Incl. btw
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

GSI Outdoors Percolator 8 cup blauw

De GSI Outdoors  Percolator is geschikt voor gebruik binnen en buiten: hij kan worden gebruikt op een barbecue en boven een kampvuur, maar ook op een kookplaat, een keramische kookplaat en een inductiekookplaat. De Origin Outdoors  kan maximaal negen koppen thee of koffie per keer bereiden. De bereidingstijd varieert afhankelijk van de temperatuur van de warmtebron en de hoeveelheid water.

Een unieke smaak dankzij het percolator-principe

Bij opwarming stijgt het water naar boven door een buisje dankzij het ingenieuze percolator-principe. Een rond filter voor koffiepoeder wordt bovenop de buis geplaatst. Het hete water wordt naar boven geduwd, over het koffiepoeder en stroomt terug naar de pot, als door een zeef. Het mengt zich vervolgens met het water en stijgt weer op. Hoe langer het water circuleert, hoe sterker de thee of koffie wordt. Dit unieke principe geeft de beste thee- en koffiesmaken vrij. U kunt dus zonder veel accessoires een aromatische, volle koffie bereiden thuis of tijdens een kampeertrip of een andere buitenactiviteit.

Percolator vullen

Het vullen van de percolator is zeer gemakkelijk en snel te doen. Door dat het complete binnenwerk gemakkelijk uit de ketel gehaald kan worden kun je in enkelen seconden de percolator vullen. Wanneer het binnenwerk gevuld is dan deze in de pot geplaatst worden. Hierna dan de ketel op de warmte bron geplaatst worden.

Specificaties:

  • Materiaal: staal, geëmailleerd
  • Vulcapaciteit: 8 cup
  • Lengte: 20 cm
  • Breedte: 20cm
  • Hoogte:22,0 cm

Vincent Westerdijk Geplaatst op 7 Juli 2022 at 14:29

Nog niet geprobeerd, maar ziet er goed uit

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »