• • 1500 PRODUCTEN LEVERBAAR
  • • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • • NIET GOED GELD TERUG

    10 / Jun / 2022

    Spareribs uit de Dutch Oven

    Naast dat spareribs gemakkelijk te maken zijn is het ook nog eens lekker. Natuurlijk kun je altijd de 3, 2, 1, methoden gebruiken op de kamado, maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. Daarom leggen we graag uit hoe je Ribs maakt in een Dutch Oven of zo als we het gedaan hebben in een Bedourie.

    Spareribs uit de Dutch Oven
    Recepten

    Spareribs uit de Dutch Oven

     

    Benodigdheden:

     

    Ingrediënten: ( 4 Personen) 

    • 4 spareribs
    • 2 grote uien
    • Ketjap manis
    • 6 tenen verse knoflook
    • 3 eetlepels paprika poeder
    • 2 liter Bier/Water
    • Mosterd
    • BBQ saus naar smaak

     

    Instructies: 

    • Voor dat we de spareribs gaan koken is het belangrijk deze eerst te ontdooien wanneer deze nog bevroren zijn.
    • Pak daarna een schroevendraaier en steek langs het bod het buitenste vliesje van de ribs af. Dit zorgt er voor dat de ribs nog malser worden en nog lekkerder.
    • Maak nu de marinade waar de spareribs in gekookt gaan worden. Voeg de ui, ketjap, bier/water, knoflook en paprikapoeder samen in de Bedourie. en plaats deze op het vuur of bbq.
    • Nu dat de marinade staat te trekken kun je de ribs insmeren met mosterd.
    • Wanneer de marinade even heeft gekookt kun je de ribs er in plaatsen. 
    • Laat de spare ribs ongeveer een uur tot anderhalf uur koken afhankelijk van de dikte. 
    • Wanneer de spare ribs klaar zijn kun je deze uit de pan halen en af grillen met jou favorieten bbq saus.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Zelf Gerookte makreel maken
      16 / Jan / 2024

      10 / Jun / 2022

      Zelf Gerookte makreel maken

    • Hele kip van de Kamado
      08 / Jan / 2024

      10 / Jun / 2022

      Hele kip van de Kamado

    • Poffertjes maken met de Petromax pofferjtes pan
      04 / Jan / 2024

      10 / Jun / 2022

      Poffertjes maken met de Petromax pofferjtes pan

    • perziktaart uit de Dutch Oven
      28 / Dec / 2023

      10 / Jun / 2022

      perziktaart uit de Dutch Oven

    • Buikspek van de kamado
      17 / Nov / 2023

      10 / Jun / 2022

      Buikspek van de kamado

    • Stoofvlees op het vuur
      16 / Oct / 2023

      10 / Jun / 2022

      Stoofvlees op het vuur

    • Champignonsoep
      02 / Oct / 2023

      10 / Jun / 2022

      Champignonsoep

    • langoustine bisque maken houtvuur
      25 / Sep / 2023

      10 / Jun / 2022

      langoustine bisque maken houtvuur

    • Zelf gemaakte Hamburgers
      18 / Sep / 2023

      10 / Jun / 2022

      Zelf gemaakte Hamburgers

    • varken aan het spit
      11 / Sep / 2023

      10 / Jun / 2022

      varken aan het spit

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wilderness Cooking 9,5 / 10 - 400 Reviews @ webwinnkel keur
    Deze site maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Om onze site en marketing zo relevant mogelijk te maken voor je, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden om statistieken te maken, bezoeken te analyseren en jouw favoriete instellingen te onthouden. Door je toestemming te geven, geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en de verzamelde informatie te verwerken - dat kan jouw IP-adres zijn, unieke ID's en informatie over gebruikersgedrag. Je kan je toestemming op elk moment intrekken. Manage cookies