vuurschaal

Vuurschaal

Lekker een kampvuur in de tuin of op de camping dan heeft u een goeden vuurschaal nodig. Vuur de veiligheid maar ook voor het gemak. Er zijn weinig plekken waar nog vuur op de grond gemaakt kan en mag gemaakt worden. De laatste jaren is er veel veranderd op gebied van vuurschalen.

Soorten Vuurschalen

Welke vuurschaal heeft u nodig. Begin met de volgende dingen, wat wil ik er mee doen. Waar ga ik de vuurschaal gebruiken en hoe veel wil ik er aan uitgeven. Als u een antwoord op deze vraag heeft is het al makkelijker om een vuurschaal te vinden die bij u past. Heeft u een kleien tuin of moet de vuurschaal mee kunnen op vakantie kijk dan eens naar de Petromax atago. Moet de vuurschaal alleen in de tuin staan en heeft u ruimen dan heeft bonn-Fire mooie vuurschalen.

Vuurschalen met een eigen vergassing

De laatste jaren komen er steeds meer vuurschalen op de markt met een eigen vergassing. Wat hout dat nou eigenlijk in. Bij een standaard vuurschaal komt er veel rook vrij. Bij een zelf vergasser word de rook en niet verbranden delen worden dan wel verbrand. U maakt op deze manier een vuurtje zonder tot bijna geen rook. Let er wel op elk vuur geeft natuurlijk wel wat rook

Lees meer