• Petromax  Gietijzer barbecue/grill tg3

Petromax Gietijzer barbecue/grill tg3

Gietijzeren barbecue incl. gietijzeren grillrooster. Ook ideaal in combinatie met je DO.
Levertijd:
1-2 weken
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€164,99 .
Incl. btw


2 in 1: Grill and cooking voor Iedereen die van gietijzer houdt, zal dol zijn op de Petromax Fire Barbecue Grill tg3. Het in hoogte verstelbare grillrooster, de grote luchttoevoerregeling en het handvat maken het niet alleen tot een overtuigende grill, maar ook een perfect kookgebied voor uw Petromax Dutch Ovens (tot maat ft12).

2 in 1: Grill- en kookgedeelte voor Dutch ovens

Het natuurlijk anti-kleefeffect van het gietijzeren grillrooster is een cruciaal voordeel, want het wordt altijd heet tijdens het grillen. De vuurbarbecuegrill kan snel en langdurig met kolen en barbecuebriketten worden aangestoken.

De vuurbarbecue kan worden gecombineerd met een Nederlandse oven en koken is dan bijzonder energiebesparend dankzij uitstekende warmteopslag.

Gietijzer, het duurzame materiaal

Dankzij het voorbehandelen oppervlak kunt u de tg3 onmiddellijk gebruiken, zonder hem te inbranden. Worsten, vlees en groenten plakken niet aan kookgerei en het anti-kleefeffect wordt sterker bij elk gebruik.

Praktische instellingen

Er zijn twee niveaus voor het in hoogte verstelbare grillrooster, en dus moet de afstand tussen gegrild voedsel en briketten of kolen naar wens worden aangepast. Met de afneembare opklapbare deur, die onder verschillende hoeken kan worden geopend, kunt u gemakkelijk nog meer briketten en kolen plaatsen, zelfs tijdens het grillen zonder het grillrooster te verwijderen. U kunt de grote luchttoevoerregeling ook afzonderlijk verplaatsen om de verwarming te versnellen, of anders om de warmte naar wens te regelen.

Specificaties:

  • Materiaal: gietijzer
  • lengte: 43,5cm
  • Breedte: 42cm
  • Hoogte: 19cm
  • Gewicht : 16200 gr
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen