• • 1500 PRODUCTEN LEVERBAAR
  • • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • • NIET GOED GELD TERUG

    30 / Jun / 2022

    Paella op houtvuur

    Paella is een heerlijk Spaans gerecht wat in een pan gemaakt kan worden. De paella wordt gemaakt met vis en vlees. Een echte smaak beleving!

    Paella op houtvuur
    Recepten

    Benodigdheden:

     

    Ingrediënten: ( 4 Personen) 

    • 400 gram kippendijen
    • 1 grote uien
    • 200 gram Chorizo
    • 2 stuk paprika
    • 200 gram Garnalen ( Gamba )
    • 150 gram Vensus schelpen
    • 150 gram mosselen
    • 300 gram Paella rijst
    • 150 gram Erwtjes ( Diepvries) 
    • 1 Rode peper
    • 1 klein blik tomaten pure 
    • 4 draden saffraan of 2 el Kurkuma
    • 2 Citroenen
    • Peterselie naar smaak
    • 1 liter kippenboullion 

     

    Instructies: 

    • Snij de chorizo in kleinen stukjes en bak deze aan in de paella pan. Wanneer deze krokant zijn haal de chorizo uit de pan en plaats dit in een bakje voor later
    • Snij de kip in kleinen stukjes en plaats dit in de paella pan. Wanneer er nog genoeg vet in de pan zit van de chorizo hoeft er geen olie toe gevoegd te worden is dit niet het geval. Doe dat wat olie of boter in de pan
    • Wanneer de kip aangebakken is (niet gaat) kun je de gesneden paprika en gesnipperde ui en de fijn gesneden rode peper toevoegen. 
    • Bak alles kort aan tot de ui glazig is en voeg daarna de rijst toe en bak dit kort mee tot de korrel glazig wordt.
    • Blus de paella nu af met bouillon, saffraan, tomaten blokjes en laat dit ongeveer 20 minuten koken. Proef de paella of deze gaar is zo niet voeg wat meer bouillon toe. Net voor dat de paella gaar is voeg dan de gamba's toe zo dat deze nog mee kunnen garen. 
    • Nu de paella gaar is voeg je de Erwtjes toe.
    • Maak de paella op smaak met peper, zout, Peterselie en citroen. 

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Zelf Gerookte makreel maken
      16 / Jan / 2024

      30 / Jun / 2022

      Zelf Gerookte makreel maken

    • Hele kip van de Kamado
      08 / Jan / 2024

      30 / Jun / 2022

      Hele kip van de Kamado

    • Poffertjes maken met de Petromax pofferjtes pan
      04 / Jan / 2024

      30 / Jun / 2022

      Poffertjes maken met de Petromax pofferjtes pan

    • perziktaart uit de Dutch Oven
      28 / Dec / 2023

      30 / Jun / 2022

      perziktaart uit de Dutch Oven

    • Buikspek van de kamado
      17 / Nov / 2023

      30 / Jun / 2022

      Buikspek van de kamado

    • Stoofvlees op het vuur
      16 / Oct / 2023

      30 / Jun / 2022

      Stoofvlees op het vuur

    • Champignonsoep
      02 / Oct / 2023

      30 / Jun / 2022

      Champignonsoep

    • langoustine bisque maken houtvuur
      25 / Sep / 2023

      30 / Jun / 2022

      langoustine bisque maken houtvuur

    • Zelf gemaakte Hamburgers
      18 / Sep / 2023

      30 / Jun / 2022

      Zelf gemaakte Hamburgers

    • varken aan het spit
      11 / Sep / 2023

      30 / Jun / 2022

      varken aan het spit

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wilderness Cooking 9,5 / 10 - 400 Reviews @ webwinnkel keur
    Deze site maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. Om onze site en marketing zo relevant mogelijk te maken voor je, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden om statistieken te maken, bezoeken te analyseren en jouw favoriete instellingen te onthouden. Door je toestemming te geven, geef je ons toestemming om cookies te gebruiken en de verzamelde informatie te verwerken - dat kan jouw IP-adres zijn, unieke ID's en informatie over gebruikersgedrag. Je kan je toestemming op elk moment intrekken. Manage cookies