• Petromax  Gietijzeren cake pan, rond.
  • Petromax  Gietijzeren cake pan, rond.

Petromax Gietijzeren cake pan, rond.

Petromax Gietijzeren ronde cake pan en deksel die als taartbodemmal gebruikt kan worden.
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (9)
Reviews:
€69,99 .
Incl. btw

Petromax cake pan

Met de gietijzeren Petromax Ring Cake Pan bak je cakes, heerlijke ovenschotels of brood in de klassieke ringvorm. Het multifunctionele deksel biedt niet alleen hoge temperaturen voor gebak in de buitenkeuken, maar functioneert ook als een taartvorm wanneer het omgedraaid wordt. Dit ingenieuze Petromax-gietijzerproduct met zijn tijdloze ontwerp is onmisbaar in uw keuken.

Voor Petromax staat gietijzer voor kwaliteit

Dankzij de uitstekende kwaliteiten van gietijzer en de speciale structuur van het oppervlak, wordt warmte efficiënt opgeslagen en overgedragen op het voedsel. In de open lucht kan het worden verwarmd met hout bij het kampvuur of met houtskool en briketten. Daar kun je hem eenvoudig ophangen dankzij de praktische inkeping van roestvrij staal. De verhoogde rand van het deksel stelt u in staat om sintels of houtskool veilig op de taartvorm te plaatsen. Het wordt dus van alle kanten gelijkmatig verwarmd. Maar ook in uw oven thuis, wilt u niet meer zonder de gietijzeren pan.

Multifunctioneel en praktisch

Of het nu je favoriete cake of vers brood is, je zult ze met succes bakken met de gietijzeren Petromax Ring Cake Pan. U kunt het deksel eenvoudig met voeten verwijderen met de Petromax Lid Lifter. Bovendien is het omgekeerde gietijzeren deksel geschikt voor het maken van niet alleen taartvormen, maar ook smakelijke taartjes en quiches, en het kan ook dienen als een praktische koekenpan voor de buitenkeuken. Bovendien kunt u het gebruiken als een geschikte schotel voor gebakken producten uit de ring cakevorm. Na gebruik is de pan zeer eenvoudig schoon te maken. We raden u aan de Petromax Care Conditioner voor giet- en smeedijzer te gebruiken om de pan te verzorgen.

Specificaties:

  • Materiaal: gietijzer
  • Pan capaciteit: 3 liter
  • Lengte: 23,8cm
  • Breedte: 23,8cm
  • Hoogte: 16,3cm
  • Gewicht: 6350 gr
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen