• Light My Fire  Grandpa's Bio FireFork
  • Light My Fire  Grandpa's Bio FireFork

Light My Fire Grandpa's Bio FireFork

Deze Grandpa's Firefork mag er wel heel eenvoudig uitzien, maar je zult gauw merken dat het één van de meest veelzijdige grillvork is
Levertijd:
1-2 weken
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reviews:
€12,95 .
Incl. btw
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten

Licht My Fire Grandpa's Bio FireFork

Deze Grandpa's Firefork mag er wel heel eenvoudig uitzien, maar je zult gauw merken dat het één van de meest veelzijdige grillvork is. Gebruik het om van alles mee te roosteren boven een vuurtje. Een FireFork past vrijwel om bijna elke stok en de gebougen punten houdt het eten stevig vast. Eenvoudig op te bergen door de punten in de bijgeleverde beschermkap te steken.

Licht My Fire Materiaal 

Dit product is gemaakt van biobased plastic. Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire vanaf 2019 alleen nog biobased plastic voor de productie van hun producten. Met "biobased" worden materialen bedoeld die gemaakt zijn van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen zoals mais, suikerriet en cellulose. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »