Sluiten

Categorieën

Filters

   Vargo

   Vargo Titanium

   Het verhaal van Vagro titanium begint in Japan, Brian vargo las een artikel over wandeltochten. Al snel raakte Brian Vergo geïnteresseerd en planden zijn eigen tocht. Brian Ver... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   Coffie filer titanium

   Coffie filer titanium

   Licht gewicht koffie filter gemaakt van titanium...
   Op voorraad
   € 62,50

   Vargo

   Vargo Titanium

   Het verhaal van Vagro titanium begint in Japan, Brian vargo las een artikel over wandeltochten. Al snel raakte Brian Vergo geïnteresseerd en planden zijn eigen tocht. Brian Vergro begon aan een wandeltocht van 5 maanden. Al snel besefte Brian dat de spullen die hij mee droeg zwaarder waren als handig. Hij bedacht dit moet makkelijker kunnen en lichter.

   Begin van VargoTitanium

   Na de terugkeer naar de VS begon Brian een website waar hij zijn ervaring deelde. Al snel besefte Brian dat er een grote markt is voor licht gewicht materiaal, en zo begon Vergro. Vergro titanium begon klein en begon met een spork, stove en tent stokken. Maar al snel groeide Vergro Titanium uit tot een waren fabriek.

   Ontwikkeling van VargoTitanium

   Door de jaren heen begon Vargo met het ontwikkelen van Mokken, water flessen en veel anderen spullen. Ook is Vergro Titanium een grond legger van Alcholstoves, Titanium woodstove, gaatjes in een deksel voor het afgieten van kook vocht en nog veel anderen dingen.