COBB

Waarom een Cobb en geen normalen bbq

De Cobb is ideaal voor wanneer je gaat kamperen. Door het kleinen formaat is dit een idealen bbq om mee te nemen. Daarnaast is de Cobb vaak wel toe gestaan op een camping wanneer een normalen bbq soms niet mag on verband met brand gevaar. Door dat er een specialen briket wordt gebruik is de kans op brand gevaar minimaal. Daarnaast zit de briket ook nog eens goed afgesloten in de Cobb waardoor het niet mogelijk is om vorken of vallende kolen te hebben. Zo kun jij op vakantie dus gewoon genieten om te bbq. Daarnaast kun je de Cobb ook gewoon op tafel plaatsen zonder dat dit schaden aan de tafel aanbrengt. 

Voordelen van een Cobb

De Cobb is niet alleen geschikt om op te grillen maar er kan nog veel meer mee gedaan worden zo kun je ook taarten bakken, vlees braden, groenten wokken of zelfs vis roken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom bied Cobb ook verschillenden accessoires aan om de bbq mee uit te breiden. Naast de standaard kolen bbq heeft Cobb ook een gas bbq die aangesloten kan worden op een standaard gas fles. 

Hoe werkt een Cobb

De Cobb werkt net wat anders als een normalen kolen bbq. Waar je bij een kolen bbq de bbq vol gooit met kolen hoef je bij Cobb maar enkel een briket te plaatsen en deze aan te steken. binnen 5 minuten is de Cobb klaar voor gebruik. Zo hoef je dus ook geen grote zakken met houtskool mee te nemen en heb je aan een klein doosje briketten genoeg om te grillen. Wil je graag meer informatie over de Cobb kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen via tel: 0118-578127 of mail ons op I[email protected] wij helpen je natuurlijk graag verder. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »