Bushbox

Bushbox Stove

Bushbox is opgericht in 2012 met een visie voor hoogwaardige kwaliteit branders voor bushcrafters en mensen die genieten van het buiten leven. Bushbox maakt branders vergelijkbaar met de hobo stove/ multi fuel stoves. In een korte tijd maakte Bushbox een wereld reputatie. Vandaag de dag wordt Bushbox in meer als 80 landen verkocht.

Bushbox stove for life

De Bushbox-kachels zijn licht en worden gekenmerkt door een minimale verpakkingsgrootte, grote veelzijdigheid en hoogwaardige afwerking. We gebruiken alleen de beste materialen in combinatie met uitstekend vakmanschap om duurzame, multifunctionele buitenkachels te creëren. In combinatie met onze uitgekiende accessoires zorgen ze voor levenslang plezier.

Bushbox staat voor

LOKAAL, DUURZAAM & EERLIJK

Alle kachels worden uitsluitend in Duitsland en milieuvriendelijk geproduceerd. Verfijningen van het oppervlak worden bewust vermeden, omdat ze meestal schadelijk zijn voor het milieu. Ook wordt het gebruik van plastic zoveel mogelijk vermeden, de producten worden verpakt in papieren verpakkingen of katoenen zakjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »