BBQ Flavour

BBQ Flavour

Houtskool van bbq flavour is niet zo maar een houtskool. De eigenaren van BBQ flavour zijn op zoek gegaan neer het zwarte goud en dat is ook gelukt. Zo heeft BBQ Flavour houtskool van de hoogste kwaltijd. Zo zijn ze op Binchotan houtskool gekomen. Dit is een houtskool soort die ambachtelijk gemaakt wordt in japan. Helaas is dit een uitstervend beroep dus wie heet hoe lang het nog te krijgen is.

Alles wat je nodig heb van houtskool tot rookhout

Naast het beste houtskool en briketten heeft BBQ Flavour ook een ruim assortiment aan rookhout en chunks. Door echt ruimen aanbod aan smaken zit er zeker ook een hout soort bij die geschikt is voor jou gerecht. Wanneer je een stuk vlees langer wilt laten roken raden we altijd het gebruik van Chuncks aan omdat deze uren lang kunnen roken zonder te verbranden wanneer deze juist gebruikt wordt tenminste. Ook de briketten van BBQ Flavour zijn gemaakt van de hoogste kwaltijd en ook gemaakt met oog op klimaat en duurzaamheid.

Rookhout wel weken of niet? 

Rookhout wel of niet weken is een veel voorkomenden vraag! En het antwoord is gemakkelijk. Wat je zelf wilt het kan alle bij. Echter heeft het alle bij voor delen en na delen. Wanneer je het laat weken zal bij het aanbrengen van het hout een stoom ontwikkeling plaat vinden en de temperatuur zal een klein beetje dalen. Het kan even duren voor dat de rook ontwikkelt. Wanneer de het rookhout droog gebruikt zal deze gelijk roken! Helaas zal er ook een kleinen temperatuur stijging zijn. Wil je graag meer info over houtskool of rookhout neem dan contact met ons op via: Info@wildernesscooking of bel ons via 0118-578127. Wij staan u graag te woord. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »