• Bon fire Driepoot 140 cm.
  • Bon fire Driepoot 140 cm.
  • Bon fire Driepoot 140 cm.

Bon fire Driepoot 140 cm.

Een mooie deelbare driepoot van Bonn-Fire gemakkelijk te vervoeren. Een groten toevoeging voor u buiten koken. Door de velen accessoires kunt u oneindig combineren.
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (18)
Reviews:
€69,95 .
Incl. btw

Bon-Fire

Het merk Bon-fire is een merk wat afkomstig is uit Denemarken. Bon-fire is een grote voorlopen op het gebied van buiten koken van vuurschaal tot BBQ en alles van hogen kwaliteit.


Bon-Fire driepoot 140cm

Een mooie deelbare driepoot van Bon-Fire gemakkelijk te vervoeren. Een groten toevoeging voor u buiten koken. Door de velen accessoires kunt u oneindig combineren. 

Bon-Fire accessoires

Met deze Bon-fire driepoot is echt on misbaar. Door het stevige Deense ontwerp kunt u gemakkelijk een 15L pan er aan ophangen of een Bonn-fire grill rooster of bakplaat. alles wat u wilt is mogelijk. 

Bon-Fire driepoot 140 cm

De driepoten van bonfire zijn gemakkelijk mee te nemen, doordat deze driepoten geheel demontabel zijn kunt uw deze gemakkelijk mee nemen op vakantie. De driepoot is voorzien van drie haken op de poten waar aan een bbq pan of grill rooster gehangen kan worden. Aan de bovenkant van de driepoot kan een vleeshaak gehangen worden die wordt mee geleverd. Door dat de ketting gemakkelijk verstelbaar is kunt uw al uw potten en pannen daar aan ophangen op de gewensten hoogte.

Specificaties

  • Lengte: 140cm
  • Kleur: zwart gecoat
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen