Water ketel

Water ketel

Water is een van de belangrijkste dingen die we nodig hebben om te leven. Vaak is overal wel water te vinden. Echter, is dit niet altijd schoon water en moet dit nog vaak gekookt worden. Dan is een water ketel een idealen oplossing voor het gemakkelijk koken van water.

Soorten water ketels

Er zijn veel water ketels op de markt, van kleinen 0,5 L ketels tot 5 l ketels. Welke ketel je nodig heb, is afhankelijk van het doeleinden en het aantal personen. Ga je alleen de bergen in en je heb voor 1 a 2 personen water nodig dan is een ketel van 0,5 l meer als genoeg. Met groten gezelschappen is een ketel van 5l weer een uitkomst. Niet alleen om koffie of thee mee te zetten maar ook om water te verwarmen voor de afwas of anderen dagelijkse dingen.

Soorten warmte bronnen voor een thee ketel

De meesten thee ketels die we verkopen kunnen allemaal op gas en houtvuur. Echter, hebben wij ook thee ketels die op inductie kunnen en geschikt zijn voor alle warmte bronnen die er zijn. De thee ketels van petromax zijn geschikt voor alle warmte bronnen. Daar in tegen is de thee ketel van bonn fire allen geschikt voor op het vuur en gas.

Lees meer