Terraskachel

Terras kachels

Verlang de zomer met een terraskachel. Iedereen wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de zomer maanden. Wanneer de dagen korter worden gaan we al snel naar binnen met de lampen aan. Verleng nu u zomer met een terras kachel. Plaats deze kachel in de tuin en stook een lekker vuurtje.

Terras kachel in de winter

Wanneer de eerste sneeuw weer valt kan het heel gezellig zijn om lekker in de tuin te zitten. En wat geeft nou meer sfeer dan een terras kachel. Stook een vuurtje plaats u warmen chocomel er boven en geniet met elkaar van de mooie winterse momenten.

Soorten terras kachels

Wat voor terras kachel heeft u nodig. Er zit niet allen verschil in de maten en ontwerp maar ook in materiaal. De goedkope terras kachels gemaakt van steen/ aardewerk zullen gaan barsten. Een gietijzeren of stalen terras kachel is vaak zwaarder en ook in grotere maten te verkrijgen. Deze zullen niet barsten omdat dit materiaal veel beter bestand is tegen warmte. Deze kachels zullen wel in de loop van de tijd een roest laag krijgen wanneer deze niet worden behandeld met olie.

Lees meer