• Nikwax Tech Wash & softshell 300 ml
  • Nikwax Tech Wash & softshell 300 ml
  • Nikwax Tech Wash & softshell 300 ml

Nikwax Tech Wash & softshell 300 ml

Nikwax set met Tech wash en softshell proof. Twee flesjes met een inhoud van 300ml per fles.
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (18)
Reviews:
€17,95 .
Incl. btw

Nikwax Softshell

Met de Nikwax shofshell maakt je jou jas of anderen softshell kleding weer water afstotend en ademend. Wanner kleding nat wordt biet dit geen bescherming meer tegen het ouden en nate weer. Daarom is het zeer belangrijk om jouw kleding goed te onderhouden om er zo voor te zorgen dat jouw kleding blijft doen waar voor het gemaakt is.

Nikwax Tech Wash

Tech wash is een van de velen producten van nikwax. Tech Wash is ontwikkeld om jouw kleding weer water afstotend te maken. Naast het water afstotend maken van jouw jas blijft ademen. Hierdoor wordt het nooit te broeierig in jouw kledingstuk. Tech Wash Geschikt om bijna allen kleding weer water afstotend te krijgen.

Nikwax is gemakkelijk in gebruik!

Tech Wash is zeer gebruiksvriendelijk, en kost bijna geen moeite. Wanneer jij jouw kleding stuk in de wasmachine plaatst kun je er een dopje nikwax bij doen. Door dat de kopjes van de nikwax fles de juisten hoeveelheid aangeeft heb je nooit te veel en nooit te weinig nikwax in jouw wasmachine.

Wij raden wel aan om voor dat je jouw kleding stuk gaat impregneren om eerst het kledingstuk te wassen met Tech Wach. Dit zorgt er voor dat jouw kleding eerst helemaal gereinigd wordt om daarna optimaal geïmpregneerde worden.

Kenmerken: 

  • Natuurlijk afbreekbaar
  • Voor hand was en wasmachine 
  • Altijd de juiste hoeveelheid dankzij de Nikwax afmeet dop
  • Inhoud 300 ml per fles in totaal 600 ml 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen