• Petromax  Gas mini aansteker hf1
  • Petromax  Gas mini aansteker hf1

Petromax Gas mini aansteker hf1

Mini gas aansteker die maximaal 20 minuten brand met 1300 graden.
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (10)
Reviews:
€12,79 .
Incl. btw

Petromax aansteker 

De Petromax Mini Torch is ideaal voor het aansteken van een Petromax-lamp. Het biedt een handige manier om de Petromax-lamp aan te steken met behulp van de spirit cup (voorverwarmingsbeker). De brander kan net zo goed worden gebruikt om de Petromax-lamp door de snelle voorverwarmer aan te steken.

Sterke vlam in een compacte vorm

Dankzij de ergonomische vorm is de Mini Blowtorch zeer gemakkelijk te hanteren voor de gebruiker. De manipulatie is bijzonder veilig en eenvoudig. Het compacte formaat van 10 centimeter rechtvaardigt niet alleen zijn naam, maar maakt hem ook een perfect accessoire om overal mee naartoe te nemen. Ondanks zijn handige afmeting kan de traploos instelbare vlam een ​​temperatuur van ca. 1300 ° C .De blauwe vlam laat zien dat het lichtere gas goed brandt en geen residu achterlaat.

Veilig gebruik voor koken, hobby's of als doe-het-zelf-tool

Dankzij de hoge temperatuur kan de Petromax Mini-zaklamp ook worden gebruikt voor de bereiding van Crème brûlée. Voor uw hobby's of uw doe-het-zelfactiviteiten is het goed geschikt voor solderen of solderen. Een automatische uitschakelfunctie is ook geïntegreerd voor het geval u per ongeluk uw minitoorts loslaat. Bovendien garandeert een kinderslot een veilige bediening

Milieuvriendelijk en duurzaam dankzij de navulbare tank

De Mini-brandertank heeft een capaciteit van 5,6 ml lichter gas, zodat hij 20 minuten kan werken. Het vulniveau kan worden afgelezen op de site van de minitoorts. De minitoorts wordt leeg geleverd.

De tool is getest en goedgekeurd door de Duitse veiligheidsnormen (TÜV / GS).

Specificaties:

  • Lengte:17,5cm
  • Breedte: 10cm
  • Hoogte: 3,5cm  
  • Gewicht: 71gr
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen