Koelboxen

Koelbox


Het eten koel houden is een belangrijk onderdeel van kamperen en buiten koken. Hout u eten Goed koel tot 12 dagen met de koelboxen van Pewtromax. Deze koelboxen zijn verkrijgbaar in 2 maten 25l en 50l. Zeker op warmen dagen kan een koud drankje zeer goed smaken maar ook u producten blijven langer houdbaar.

Koelbox voor vissen

Als u gaat vissen dan wilt u natuurlijk ook u visje lekke vers kunnen houden. Gebruik dan een goeden koelbox die ook goed afsluit. Veel van onze koelboxen kunnen worden vast gezet met een spanband. Ook zit er op allen koelboxen een ontwatering-dop om al het smelt water er uit te kunnen halen.

Koelbox op ijs of 12 volt.

Koelboxen zijn eigenlijk onder te verdelen in 2 soorten. Dat is op ijs en 12 volt. Maar wanneer is een 12 volt koelbox gewenst en wanneer niet. Vraag u zelf eens af hoe vaak de koelbox word gebruikt en hoelang de koelbox koud moet blijven. Als u maar een weekend weg gaat en dat een paar keer per jaar is een 12 volt koelbox vaak niet rendabel. De prijs licht velen malen hoger en u heeft ook nog een accu nodig.

Lees meer