• Bon fire Gietijzeren bakplaat
  • Bon fire Gietijzeren bakplaat

Bon fire Gietijzeren bakplaat

Bonn-Fire gietijzeren bakplaat een echten must have voor u buiten kok. Plaats het rooster boven het vuur en maak de mooiste gerechten.
Levertijd:
1-2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (6)
Reviews:
€39,95 .
Incl. btw

BON FIREHet merk Bonn-fire is een merk wat afkomstig is uit Denemarken. Bonn-fire is een grote voorlopen op het gebied van buiten koken van vuurschaal tot BBQ tank, en alles van hogen kwaliteit.

Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten zult u vuurschaal, driepoot of bakplaat jaren mee gaan en veel kook plezier opleveren.

Een voordeel is dat een groot gedeelten van het assortiment van Bonn-fire inklapbaar is. Dit zorgt er voor dat de spullen gemakkelijk te vervoerd zijn en weinig ruimten in nemen zo wel onderweg als in de opslag.

Bonn-fire gietijzeren bakplaatDe bonn-fire gietijzeren bakplaat is een stevige en robuuste bakplaat wat op elke warmte bron gebruikt kan worden. Van open vuur tot u gas BBQ het is allemaal mogelijk. Door de kleinen gaatjes in het rooster kan de rook smaak goed doordringen tot u producten en kan het water goed weglopen waardoor u een mooie grillsmaak krijgt.

Gietijzeren bakplaat in gebruikDe Bonn-Fire bakplaat is een robuuste bakplaat die handig in gebruik gaat met velen accessoires zo als de bonn-Fire grillrooster waar u de bakplaat op kan leggen en kan plaatsen boven de kolen. Of het Bonn-fire BBQ-set alles om u Producten te grillen in een pakket.

 

Specificaties:

  • Lengte: 29cm
  • Breedte: 36cm
  • Hoogte 1,8 cm
  • Gewicht: 1,7 KG
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen