servies servies

Camping servies

Op vakantie een goed servies hebben is toch wel een pre. Geen breekbare porseleinen borden. Gewoon plastic boren of geëmailleerde borden is het makkelijkst. Deze borden zullen onderweg niet breken en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook de borden van Kuplika zijn goed voor onderweg gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en geschikt voor de vaatwasser.

Borden

Een goed bord is toch een van de belangrijkste dingen onderweg. Een bord wat niet breekt, buigt en kapot gaat. We hebben een ruim assortiment aan borden van vele soorten materialen. Bekijk onze Kupilka borden eens. Gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en verkrijgbaar in vier kleuren. Hitte bestendig en geschikt voor de vaatwasser.

Mokken

Lekker een bakje koffie of thee in de ochtend is toch wel een goed begin van de dag. En zeker als de mok geen warmte door laat en u niet u lippen verbrand aan de rand van de mok wat vaak gebeurd bij emaillen mokken. De mokken van kupilka laten geen warmte door en u zult nooit meer u lippen verbranden aan u mok. De mokken zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en zijn vaatwas bestendig in tegenstelling tot vele camping servies.

Lees meer