Bijlen en messen

Messen en bijlen

Een belangrijk stukje gereedschap voor onderweg en in de keuken. Stelt u voor dat u lekker gaat buiten koken en u heeft geen mes of bijl. Een stukje hout kloven word dan in een keer heel lastig of u vlees snijden vuur die geweldigen stoofpot. Dat wilt u natuurlijk gewoon kunnen doen zonder problemen en op een veilige manier.

Messen.

Er zijn veel messen op de markt verkrijgbaar soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. We helpen u met de juiste keuzen. De vraag komt vaak voorbij wat is het beste mes. Die is er niet! Er is wel het mes wat bij u past en dat is het beste mes. Iedereen heeft een ander doeleinde met zijn mes of gebruikt het op een andere manier. We helpen u graag opzoek naar het beste mes wat bij u past.

Bijlen.

Wat voor bijl heb ik nodig? Nou dat licht er aan waar de bijl voor gebruikt word. Wilt u allen een blok hout kloven voor brandhout of wilt u helen bomen omhalen en verwerken. Hoe vaak word de bijl gebruikt. Dit zijn factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een bijl. Als u dan weet wat u zoek komt de volgende vraag. Wilt u een houten steel of een van kunst stof.

Lees meer